logo

Köp Kamagra online i Sverige

 
4.89 / 105
Kundrecensioner
105 Recensioner
5 Stjärna:
  
(96)
4 Stjärna:
  
(9)
3 Stjärna:
  
(0)
2 Stjärna:
  
(0)
1 Stjärna:
  
(0)
Se allt 105 recensioner
 
Kamagra

Kamagra är ett effektivt botemedel mot olika former av erektil dysfunktion. Det gör det möjligt för en man att jämna ut sin erektil dysfunktion och återgå till ett aktivt liv och få mer njutning av samlag. Kamagra är effektivt för medelålders och äldre män som har problem med för tidig utlösning och instabil erektion på grund av stress, kroniska sjukdomar och ohälsosam livsstil.

Vårt onlineapotek har varit marknadsledande inom herrmedicin i många år. Vi har egna lager i EU och kan därför erbjuda snabba leveranser - inom 4-7 dagar efter beställningen får du den produkt du behöver. Vi kan också erbjuda gratis frakt, men då får du vänta lite längre. Om du vill köpa Kamagra utan recept i Sverige, kontakta oss, vi kommer snabbt och bekvämt att leverera dig en kvalitetsprodukt.

 

Kamagra 100mg

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris Beställ nu
Kamagra 100mg 12 tabletter kr626 kr596 Köp just nu
Kamagra 100mg 20 tabletter kr968 kr922 Köp just nu
Kamagra 100mg 32 tabletter kr1364 kr1299 Köp just nu
Kamagra 100mg 60 + 4 tabletter kr2264 kr2157 Köp just nu
Kamagra 100mg 84 + 6 tabletter kr2974 kr2833 Köp just nu
Kamagra 100mg 120 + 6 tabletter kr3720 kr3543 Köp just nu
Kamagra 100mg 180 + 6 tabletter kr4913 kr4679 Köp just nu
Kamagra 100mg 360 + 6 tabletter kr9447 kr8997 Köp just nu

Köp Kamagra från vårt onlineapotek

Våra stamkunder känner till fördelarna med att handla på vårt onlineapotek. För stamkunder har vi ett flexibelt system med bonusar och rabatter. Vi genomför ofta kampanjer där priserna på läkemedel sänks, vilket gör att du kan spara mycket pengar. Vi har ett informationsstöd för våra kunder. Vi kräver inget recept för köpet, vi ordnar leverans på kortast möjliga tid och bevarar anonymitet och konfidentialitet.

Effekten efter att ha tagit Kamagra uppnås endast med naturlig sexuell upphetsning och sexuell stimulering. Om dessa faktorer saknas är mannens penis i ett lugnt och avslappnat tillstånd. Det orsakar alltså ingen spontan erektion - du behöver inte vara rädd för detta.

Vad är Kamagra?

Kamagra är mycket efterfrågat bland kunderna. Den aktiva ingrediensen i läkemedlet är sildenafil. Huvudfunktionen är att förbättra det erogena tillståndet i könsorganet, förlänga samlaget och förhindra tidig utlösning.

Läkemedlets verkningsmekanism bygger på följande effekter:

 1. Avslappning av penismusklerna och alla mjuka muskler i bäckenorganen. Detta bidrar till att förbättra blodcirkulationen och därmed till en mer fullständig fyllning av corpora cavernosa, vilket faktiskt leder till att penis blir erigerad.
 2. Ökad elasticitet i de mjuka musklerna i bäckenorganen.
 3. Bättre syretillförsel till vävnaderna.
 4. Ökad känslighet hos erogena zoner och nervreceptorer.

Det bör noteras att Kamagra har en positiv effekt inte bara på de manliga könsorganen utan även på hela kroppen. Inom en halvtimme efter att ha tagit pillret känner mannen en explosion av energi, livlighet, vilket utan tvekan har en positiv effekt på den sexuella uthålligheten. Kamagra har en måttligt avslappnande effekt på nervsystemet, vilket utan tvekan uppskattas av män som lider av komplex och är osäkra på sin förmåga. Kamagra ökar din självkänsla och frigör ytterligare potential.

Eftersom Kamagra ökar känsligheten i dina erogena zoner kommer du att få mer intensiv njutning av samlag.

Kamagra är också en utmärkt produkt för äldre män, som har en utmärkt effekt på kvaliteten på intimiteten, som minskar med åldern på grund av att androgennivåerna sjunker.

Läkemedlet behåller sin effekt i ungefär fyra till fem timmar. Det rekommenderas för män under 65 år, eftersom det kan öka risken för biverkningar om man tar det senare i livet. Mogna män kan säkert ta Kamagra, om det inte finns några kontraindikationer eller allvarliga hälsoproblem.

Det är viktigt att förstå att när man tar Kamagra kan en man behöva avstå från andra läkemedel, eftersom det inte är kompatibelt med selektiva hämmare, organiska nitrater, alfa- och betablockerare, kväveoxiddonatorer.

Alkohol och Kamagra är i princip kompatibla, men endast med små doser alkohol. Upp till 200 g vin eller annan sprit i denna motsvarighet är tillåtet. Högre doser alkohol kan leda till förgiftning, ha en skadlig effekt på levern och öka risken för biverkningar. Feta eller salta livsmedel bör undvikas när du tar Kamagra eftersom de saktar ner effekten av läkemedlet. Effekterna kommer att uppstå, men efter en längre tid.

Användning av produkten

Det rekommenderas att du tar Kamagra cirka 60 minuter före det planerade samlaget. Men det rekommenderas inte att ta Kamagra för ofta på grund av eventuellt psykologiskt beroende (fysiologiskt beroende är uteslutet), liksom överdosering på grund av läkemedelsansamling i blodet. Den optimala dosen är 2-3 gånger i veckan.

Kamagra tas en gång om dagen och den dagliga dosen är högst 100 mg. Det rekommenderas att börja med en lägre dos. Om effekten inte är tillräckligt stark och det inte finns några biverkningar kan dosen ökas något.

Vid nedsatt njur- och leverfunktion och hos äldre män rekommenderas att inte ta mer än 25-50 mg av läkemedlet per dag. Kamagra tas bäst på tom mage och sköljs ner med mycket vatten. Om det tas omedelbart efter eller i samband med en måltid kan effekten fördröjas.

Köp läkemedlet Kamagra utan recept

Naturligtvis måste du konsultera en läkare innan du tar något läkemedel, endast en kvalificerad specialist kan klargöra förekomsten av kontraindikationer, bestämma rätt dosering (på individuell basis) samt varna för eventuella biverkningar. Men erektil dysfunktion är ett stort problem för en man som han inte vill dela med andra. Det förstår vi. Därför erbjuder vi dig att köpa Kamagra i Sverige utan recept. Vi råder dig att konsultera en specialist minst en gång, ta reda på din dosering och se till att det inte finns några kontraindikationer. Men då behöver du inte ett recept varje gång du behöver köpa Kamagra.

Biverkningar

Kamagra biverkningar är tillfälliga och övergående. Efter att ha avbrutit läkemedlet ska alla negativa effekter försvinna utan medicinsk intervention. Men om de negativa effekterna är mycket allvarliga eller kvarstår under lång tid är det nödvändigt att konsultera en läkare. Om du tar Kamagra på rätt sätt och inte överskrider den föreskrivna dosen bör du inte uppleva några biverkningar. Naturligtvis är det också förbjudet att ta Kamagra om du har kontraindikationer.

Det måste också noteras att Kamagra inte får användas utan tydliga symtom på erektil dysfunktion - det är inte en vanlig stimulator av potens, utan ett ganska kraftfullt läkemedel som ordineras för sjukdomar. Detta innebär att Kamagra inte bör tas, till exempel om det finns en tillfällig minskning av libido eller överdriven trötthet, vilket påverkar potensen negativt.

Kontraindikationer för att ta läkemedlet:

 • Överkänslighet mot sildenafil;
 • Intag av kväveoxiddonatorer, nitrater;
 • Misstänkta förhållanden för sexuell aktivitet är förbjudna - allvarliga kärl- och hjärtmissbildningar;
 • Synförlust på ett öga på grund av icke-arterisk främre ischemisk optisk neuropati;
 • Svår leversjukdom;
 • Lågt blodtryck - mindre än 90 mmHg;
 • Hjärtinfarkt eller stroke under de senaste sex månaderna;
 • Retinala sjukdomar i degenerativ form;
 • Under 18 år;
 • Kvinnligt kön.

Biverkningar:

 1. Nervsystemet och sinnesorganen - svår huvudvärk, yrsel, ökad känslighet för starkt ljus, värmevallningar (rodnad i ansiktet).
 2. Synorgan - suddig syn, försämrad synuppfattning, bristande färguppfattning.
 3. Hörselorgan - tillfällig nedsättning av hörseln eller till och med tillfällig total dövhet, tinnitus, tinnitus.
 4. Immunförsvaret - allergiska reaktioner och andra överkänslighetsreaktioner.
 5. Gastrointestinal system - diarré, dyspepsi, illamående, magsmärta.
 6. Hud - utslag, urtikaria, klåda.
 7. Andningsorganen - nästäppa, näsblödning, andnöd.
 8. Muskuloskeletala systemet - ryggsmärta, myalgi.
 9. Annat - influensaliknande syndrom.

Med hjälp av vårt apotek får du garanterat en originalprodukt. Vi ansvarar för våra produkters kvalitet. Alla läkemedel som säljs har lämpliga intyg och dokument.

 

Kamagra Kundrecensioner

81 av 94 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.75/5
från Vikander
Ett piller räcker till flera omgångar; hälften av piller brukar räcka.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
47 av 56 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
5.00/5
från Bror
Första natten ikväll... och ja, det fungerar bra, jag vaknade 5.20, innan min frus larm gick och gjorde henne sen till jobbet efter 1 timmes samlag (jag gjorde det 3 gånger i timmen!), Hon kallar mig nu Energizer kanin.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
101 av 120 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
5.00/5
från Stefan
Energi på begäran. Jag vaknade 04.30 redo för jobbet efter ett * * * * * Femstjärnig natt med min fru * * * * * Lycklig fru! Lyckligt liv .... A M E N
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
53 av 63 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.75/5
från Ahmed M.
WOW! Det har gått 24 timmar och vill fortfarande inte sova
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
83 av 107 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.75/5
från Emil
fantastiskt, jag vaknade dagen efter och trodde att jag var en tonåring. Jag är hård, som om jag vore 16 igen
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder