logo

Behöver jag köpa Kamagra Oral Jelly?

 
4.85 / 114
Kundrecensioner
114 Recensioner
5 Stjärna:
  
(104)
4 Stjärna:
  
(7)
3 Stjärna:
  
(1)
2 Stjärna:
  
(1)
1 Stjärna:
  
(1)
Se allt 114 recensioner
 
Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly finns i geléform, denna form ger en högre biotillgänglighet. Detta innebär att effekten blir betydligt snabbare. Kamagra Oral Jelly är förpackat i 100 mg-påsar. Detta är mycket bekvämt. Läkemedlet börjar verka redan 10-15 minuter efter att du har tagit det. Detta bör beaktas när man beräknar hur lång tid det tar att ta det.

Du kan köpa Kamagra Oral Jelly i Sverige från vårt onlineapotek. Vi har specialiserat oss på försäljning av preparat för män. Våra lager i EU-området gör att vi kan leverera på kortast möjliga tid. Du får din beställning 4-7 dagar efter att den har lagts. Vi levererar på en tid och plats som passar dig. Om du är beredd att vänta lite längre kan vi erbjuda gratis leverans. Du behöver inget recept för att köpa Kamagra Oral Jelly.

 

Kamagra Oral Jelly 100mg

Produkt Dosering Antal + Bonus Pris Beställ nu
Kamagra Oral Jelly 100mg 10 portionspåsar kr614 kr584 Köp just nu
Kamagra Oral Jelly 100mg 21 portionspåsar kr1079 kr1027 Köp just nu
Kamagra Oral Jelly 100mg 30 + 5 portionspåsar kr1532 kr1459 Köp just nu
Kamagra Oral Jelly 100mg 63 + 7 portionspåsar kr2521 kr2401 Köp just nu
Kamagra Oral Jelly 100mg 90 + 8 portionspåsar kr3414 kr3252 Köp just nu
Kamagra Oral Jelly 100mg 110 + 9 portionspåsar kr3766 kr3587 Köp just nu
Kamagra Oral Jelly 100mg 220 + 18 portionspåsar kr7448 kr7093 Köp just nu

Köp Kamagra Oral Jelly från vårt onlineapotek

Vi erbjuder dig att köpa Kamagra Oral Jelly till ett mycket förmånligt pris. Dessutom har vi ofta specialerbjudanden som sänker priset på produkten och därmed ger dig en stor möjlighet att spara. Vi har arbetat med produkter för erektil dysfunktion i många år. Under den här tiden har vi många stamkunder och för dem har vi ett särskilt system med bonusar och rabatter. Våra specialister är redo att hjälpa varje kund och vi garanterar fullständig anonymitet och konfidentialitet. Om du vill köpa Kamagra Oral Jelly utan recept i Sverige väntar vi på dig på vårt apotek.

Vad är Kamagra Oral Jelly?

Kamagra Oral Jelly är mycket efterfrågat bland våra kunder eftersom det fungerar snabbt och du behöver inte ens vatten för att ta det. Det är inte alla män som tar tabletterna och därför har tillverkaren skapat en mer praktisk form som är Kamagra Oral Jelly. Det är mycket lättare och roligare att ta - gelén har en hel rad olika smaker (karamell, apelsin, ananas, vanilj, jordgubb, druva). Var och en kommer att kunna välja det bästa alternativet för sig själv.

Den aktiva ingrediensen i Kamagra Oral Jelly är sildenafil. En påse innehåller 100 mg av den aktiva ingrediensen. Denna dos är den högsta tillåtna dosen för dagligt intag.

Den aktiva ingrediensen i läkemedlet slappnar av i glatta muskler, främjar vasodilatation och förbättrar därmed blodflödet. På så sätt kan de svällande kropparna fyllas med blod, vilket faktiskt leder till erektion. Kamagra Oral Jelly kan också förlänga samlagstiden och främjar produktionen av hormonet oxytocin, som har en effekt på romantiska känslor.

Som redan nämnts har Kamagra Oral Jelly en snabb verkan. Detta beror på att den aktiva ingrediensen börjar absorberas redan i mannens mun. Effekten varar i 6 timmar. Men det betyder förstås inte att mannens penis kommer att vara upprest hela tiden. I slutet av kontakten slappnar penisen av, men med förnyad sexuell spänning och stimulans kommer en erektion att uppstå igen. Läkemedlets verkningstid beror inte bara på hur stor dosen är, utan även på följande faktorer:

 • mannens ålder;
 • att dricka alkohol tillsammans med Kamagra Oral Jelly;
 • prostatakörtelns hälsotillstånd;
 • förekomst eller avsaknad av en lämplig intim miljö.

Kamagra Oral Jelly kan hantera även den senaste formen av erektil dysfunktion - impotens. Produkten är godkänd för män över 18 år som har erektil dysfunktion av någon etiologi - psykologisk, fysiologisk eller blandad.

Bruksanvisning

Kamagra Oral Jelly ordineras i följande fall:

 • för tidig utlösning;
 • låg libido;
 • impotens;
 • prospermia;
 • oligospermi;
 • kroniska former av prostatit;
 • sexuell dysfunktion.

Ta Kamagra Oral Jelly direkt från påsen eller lös upp innehållet i en alkoholfri vätska. Det rekommenderas inte att kombinera Kamagra Oral Jelly med alkohol. När det gäller mat kan du ta Kamagra Oral Jelly tillsammans med olika måltider, men det är viktigt att komma ihåg att fet och salt mat kan fördröja effekten.

Intervallet mellan doserna bör vara minst en dag. Överskrid inte den rekommenderade dosen - överdriven användning av läkemedlet kan leda till farliga hälsokonsekvenser.

Kamagra Oral Jelly fungerar endast när du är naturligt upphetsad och sexuellt stimulerad. Om detta inte är fallet kommer du inte att se effekten av läkemedlet. Kamagra Oral Jelly har ingen direkt effekt på sexuell lust eftersom det är ett läkemedel och inte en vanlig stimulerande produkt.

Fördelen med Kamagra Oral Jelly är kostnaden - gelén är billigare än tabletten.

Köp Kamagra Oral Jelly utan recept i Sverige

Innan du tar Kamagra Oral Jelly bör du förstås rådgöra med en specialist innan du tar Kamagra Oral Jelly. Läkemedlet har trots allt kontraindikationer och endast en läkare kan välja den optimala dosen. Vi förstår dock hur känsligt problemet är, och vi vet också att män inte gillar att besöka läkare, än mindre att gå till dem med ett så intimt problem som erektil dysfunktion. Därför kräver vi inget recept för Kamagra Oral Jelly från våra kunder.

Vi litar på våra kunder och vi är säkra på att de inte tar läkemedlet om det finns kontraindikationer och att de inte överskrider dosen. Kamagra Oral Jelly bruksanvisningar kan hjälpa dig med detta. Om du ska ta Kamagra Oral Jelly för första gången rekommenderar vi att du rådfrågar din läkare minst en gång. När du känner till doseringen och är säker på att det inte finns några kontraindikationer kan du köpa läkemedlet utan recept.

Biverkningar

De flesta av biverkningarna uppstår vid överkänslighet mot produktens komponenter, kontraindikationer eller överdosering. Biverkningarna är kortvariga, reversibla och försvinner när läkemedlet inte längre används. I allvarliga fall bör man kontakta en läkare. Du behöver också hjälp av en specialist om biverkningarna har orsakats av en felaktig dos av läkemedlet. Specialisten justerar dosen individuellt och läkemedlet kan sedan tas på ett säkert sätt.

Kontraindikationer för att ta Kamagra Oral Jelly:

 • Överkänslighet mot den aktiva substansen eller andra komponenter i produkten;
 • Om du tar mediciner som innehåller kväveoxiddonatorer eller nitriter;
 • Ta mediciner för att behandla virus och för att normalisera blodtrycket;
 • Allvarliga sjukdomar i hjärta, blodkärl, njurar och lever;
 • Missbildning eller trauma av könsorganen;
 • Under 18 år;
 • Kvinnligt kön.

Kamagra Oral Jelly tolereras i allmänhet väl av män, men kan i vissa fall orsaka följande biverkningar:

 • diarré;
 • illamående;
 • huvudvärk;
 • yrsel;
 • hjärtklappning;
 • röda ögon;
 • ökad känslighet för ljus;
 • täta bihålor;
 • hudutslag.

En överdosering kan leda till onormalt blodtryck, yrsel, illamående etc. Vid en kraftig överdosering kan symtom på förgiftning och förgiftning uppträda.

Vårt apotek säljer endast kvalitetsprodukter med alla intyg om överensstämmelse. Det är också viktigt att vi inte kräver ett läkarrecept för köpet.

 

Kamagra Oral Jelly Kundrecensioner

69 av 84 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
5.00/5
från Viggo
Klicka bara nu! Tacka mig senare. Hade den bästa träningen någonsin!!!
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
119 av 133 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
5.00/5
från Teodor
Utmärkt produkt, varan som annonserades.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
85 av 103 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
5.00/5
från Ronny
Excellent! Första klass !!
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
96 av 112 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
5.00/5
från Skog_263
En bra produkt. Jag hoppas att du alltid har den tillgänglig för oss.
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
57 av 66 personer tyckte att följande recension var till hjälp
 
4.50/5
från Mark
Tack för snabb leverans och högkvalitativ produkt!
Nej Ja   Var denna recension användbar för dig?  
Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder