logo

Frågor och svar

I detta avsnitt kommer du att hitta svar på ofta förekommande frågor om vår webbaffärs verksamhet, leverans- och betalningsvillkoren samt de läkemedel som vi säljer.

Om du har några frågor eller behöver mer information om produkterna i vår webbaffär, skicka oss bara ett e-postmeddelande.

Ofta förekommande frågor:

Hur kan jag placera en beställning?

Efter att du väljer en produkt, kommer du att riktas till kundvagnen. Sedan klicka på knappen “TILL KASSAN” och du övergår till ett SSL-skyddat beställningsformulär. Efter att du angett din e-postadress, var snäll och ange din leveransadress. I sista skedet ska du ange leveranssätt och betalningssätt och klicka på knappen ”Slutföra beställningen”. Därefter kommer din beställning att bearbetas av supporttjänsten.

Vad händer efter att jag placerar en beställning?

Din beställning kommer numera att bli bearbetad. Efter att vi får betalningen, kommer din beställning att samlas och skickas tillbaka till dig inom 24 timmar.

Du kommer att få tre e-postmeddelanden angående din beställning.

  • Bekräftelse av din beställning
  • Bekräftelse av att vi fått betalningen
  • Bekräftelse av att vi skickat beställningen

Vilka betalningssätt mottar ni?

Vi mottar Mastercard, Visa, Carte Bleue, American Express och banköverföringar. Efter att vi får betalningen, kommer din beställning att bearbetas inom 24 timmar. Var snäll och observera att överföring av pengarna kan pågå i ungefär 3 dagar. Om du betalar din beställning med ett kreditkort, kommer det att levereras samma dag.

Vilka betalnings- och leveransvillkor har ni?

Kostnaden för leveransen och onlinerecepten ingår i priset. Om din beställning bekräftats, kommer det att skickas till dig inom 24 timmar. Leveransdagen kommer att bero på din och leverantörens vistelseort samt på lägligt mottagande av betalningen. Vi gör vårt bästa för att leverera din beställning direkt till din dörr inom 4-12 arbetsdagar beroende på leveranssättet.

Vi bearbetar inte beställningar på helgerna.

Om du placerar en beställning efter kl. 15:00 på fredag, kommer din beställning att bearbetas av vårt apotek bara på måndag.

Hur lång är tiden för annulering av beställningen?

Du kan annullera din beställning innan vi skickar den genom att skriva ett e-postmeddelande till oss. Ange ”Var snäll och annullera” och ditt beställningsnummer på ämnesraden. Vi kan inte annullera beställningen efter att det levererats.

Vilken säkerhets- och integritetspolicy har ni?

Skydd av dina personuppgifter är utan undantag vår viktigaste prioritet.Vårt beställningformulär på nätet stöder det senaste och säkraste 256-bit kodningssystemet SSL (Secure Sockets Layer).

Alla personuppgifter och kreditkortdetaljer överförs med ytterst varsamhet och säkerhet.

Vårt system tillämpar också skydd mot bedrägeri med kreditkort.

Personer, som använder bedrägliga kreditkort, kommer omedelbart att överlämnas till vederbörande myndigheter.

Vilka regler för att skicka e-postmeddelanden har ni?

Ofta får våra kunder inte e-postmeddelanden med bekräftelser eller nyhetsbrev. Som regel sker det eftersom din e-post blockerar dem. Nedan följer två alternativa lösningar på det här problemet. Om du behöver hjälp, var snäll och kontakta vår supporttjänst per telefon.

Så här kan du lösa problemet med dina inkommande e-postmeddelanden:

1. Var snäll och kolla på spam-mappen. Om du hittar våra e-postmeddelanden där, var snäll och överför/släpa dem till den vanliga inkommande mappen.

2. Om du har en annan e-postadress, var snäll och kontakta vår supporttjänst på ”support [at]kundendienst24.com.” Dessutom kan du kontakta vår supporttjänst per telefon.

Vad ska jag förvänta mig av en onlinekonsultation?

Ärligt talat kan våra konsulenter inte ersätta läkarbesök.Trots detkan supporttjänsten beskriva egenskaper av ett visstläkemedel till kunden. Dessutom kan du alltid diskutera beställningsprocessen och andra oklara saker för att hålla sig informerad.

Är försäljning av receptfria läkemedel laglig på nätet?

Våra apotek har ett officellt tillstånd till att skicka vilka läkemedel som helst till alla länder i hela världen och samarbeta med officellt godkända farmaceuter, som ger professionellt farmaceutiskt stöd. Vi köper alla läkemedel bara hos lagliga farmaceutiska grosshandlare. Alltså kan du vara säker på att du får samma läkemedel, som du kunde beställa på ett vanligt apotek.

Vad är skillnaden mellan originala och generiska läkemedel?

Till skillnad från tillverkare av originala läkemedel, bär tillverkare av generiska läkemedel inga kostnader för undersökning, utveckling, testning och marknadsföring. Efter att patenten av originala läkemedel löper ut, kan andra företag börja tillverka dessa läkemedel utan stora kostnader genom att ha skaffat sig bara deras kemiska formel.

Resultaten är produkter av hög kvalitet till rimligt pris!

Varför är generiska läkemedel billigare än originala?

De är billigare på grund av patentsystemet.

Efter sin introduktion står de mesta läkemedel under regeringens skydd i upp till 17 år. Under denna period har andra företagare ingen rätt att sprida ut detta läkemedel, vilket bidrar till att det säljs bara av det företag som utvecklat det för att täcka kostander för dess utveckling.

När patenten löper ut, kan ett farmaceutiskt företag lämna in en ansökan till USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet om att dela ut läkemedlets generiska version. Eftersom man behöver inte längre investeringskostnader, kan andra företagare föreslå detta läkemedel till ett pris som är 50-80% lägre än priset av originala läkemedel.

Får jag skicka mitt läkemedel tillbaka till er?

Enligt den federala lagstiftningen får vi inte ta tillbaka de läkemedel som sålts mot recept. Ifall försändelsen har förstörts eller inte levererats alls, skickar vi beställningen igen på vår bekostnad eller ersätter förluster.

Hur kan jag få en avgiftsfri bonus för upprepade beställningar?

Vi gör regelbundna specialerbjudanden för våra kunder från vårt webbapotek genom nyhetsbrev. Kom till oss oftare för att bli mer informerad!

Vilken kvalitet har generiska läkemedel?

Jämfört med originala produkter anses de vara “terapeutiskt ekvivalenta”. Generiska läkemedel ska innehålla samma antal kemikalier samt upptäcka absorberingshastigheten av aktiva ämnen vidblodcirkulationen. Ibland kan läkemedlets generiska version ha en annan färg eller form jämfört med det originala läkemedlet.

Dessa skillnader har ingen påverkan på läkemedlets effekt och betingas bara av kommersiella och patenträttsliga skäl.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder